Slide Slide Slide Slide

Què és FRESCA!

Torna el Festival FRESCA! a Alacant. La tercera edició serà de nou al juliol, però, com que ens agrada innovar, enguany canviem d’escenari però no de ciutat! Això sí, mantenim l’emoció i les ganes de sorprendre-us.

Dansa contemporània, flamenc, teatre, circ, música i molta, molta diversió. D’ací i de molt lluny però sempre amb la màxima qualitat. En fi. Que no pots dir que aquesta oferta no t’interessa o no va amb tu perquè en FRESCA! n’hi ha per a totes i tots.
Som fresques i, per això, hem fet un programa ple d’energia, rialles i, per què no, llàgrimes. Però de les que netegen, de les que et parlen per dins.
A més, enguany comptem amb LA TERRACITA by Meet&Live, el racó més acollidor del festival perquè t’hidrates amb una beguda FRESCA!
Volem estar amb tu, estigues de vacances o treballant. Això ens fa igual. El que volem és veure’t. I sentir-te. I després, que ens contes què t’ha semblat.
T’hi atreveixes?

El Programa de FRESCA!

FRESCA! AL COMPLET

On estem?

Enguany canviem d’ubicació i ja en van tres! Ens n’anem a Casa Mediterráneo (antiga estació de ferrocarril d’Alacant). Perquè, què hi ha més fresc a l’estiu que estar al costat de la mar?

logo-casamed-azul

Quan estarem amb tu?

Del 20 al 30 de juliol, a Casa Mediterráneo. Però potser, l’any que ve, tornem a canviar. Som així…