PreFRESCA! WAKO DANZA/EDUARDO ZÚÑIGA presenta HELLOUSES Y GOODBYESES

PreFRESCA!

WAKO DANZA/EDUARDO ZÚÑIGA presenta HELLOUSES Y GOODBYESES

Dimecres, 19 de Juliol

20:10

Dansa de carrer

15′

Entrada lliure

Avinguda Constitució al costat del Teatro Principal

 

L’Espectacle

HELLOUSES Y GOODBYESES és el primer espectacle de Wako Danza, plataforma dirigida pel ballarí i coreògraf Eduardo Zúñiga on convergeix la dansa, la salut, les arts interdisciplinàries i el text per a generar vincles i espais de conversa.

En aquest treball els ballarins i coreògrafs, Eduardo i Diana, aborden la importància del contacte físic entre éssers humans i la necessitat del sentit del tacte en el frenètic mode de vida que hui vivim, el qual ha provocat canvis i limitacions en els nostres contactes. El tacte no es deteriora com la resta de sentits; al contrari, es torna més sensible i un sol estímul tàctil fa reaccionar el cos sencer. I si donàrem veu a aquelles lesions que ens han canviat, que ens han transformat? I si ens acomiadàrem dels nostres antics cossos i donàrem la benvinguda als nous com es mereixen? Amb tacte i moltes carícies…

Una proposta que parteix de la improvisació i la creació col·lectiva del moviment amb l’objectiu de jugar i experimentar els canvis que l’entorn (ens)provoca (als nostres cossos).

Fitxa Artística

Direcció: Eduardo Zúñiga
Text: Xavier Puchades
Intèrprets: Diana Huertas i Eduardo Zúñiga
Música: Sidney Bechet, Atom TM, Richard Wagner