JOAN CATALÀ presenta PELAT

Dimarts, 25 de juliol

20:00

Dansa / Teatre / Circ

40′

L’Espectacle

Un tronc i un home. PELAT és una proposta que esborra les fronteres entre la dansa, el circ, el teatre i la performance; entre públic i espectacle. A través d’una revisió de les tècniques rurals i artesanals, i de la posada en valor del treball col·lectiu, Joan traça un pla previ, i de manera particular recupera el diàleg entre l’home i l’objecte creant una trobada efímera l’objectiu de la qual no és altre que el de compartir, escoltar i participar.

Inquiet i de mirada curiosa sobre les arts plàstiques, i del moviment on el cos i/o els objectes siguen els comunicadors; Joan Català entén el fet escènic com un espai de diàleg entre l’humà, l’objecte i l’entorn, on el joc i el treball s’empasten amb les eines, les vivències i les idees que cada un vol aportar. Sempre vinculat a l’esport i especialitzat en el treball dels Portes/equilibris acrobàtics (mà a mà), plasma la seua visió particular de les arts escèniques pensades per al carrer i els paisatges urbans.

Una acció única que evoluciona com a resultat de la interacció amb l’espectador. Només queda estar obert, actiu, receptiu al canvi, i trencar amb els costums per a poder gaudir de la llibertat de triar.

Fitxa Artística

Idea original i intèrpret: Joan Català i Carrasco
Mirada externa i consells artístics: Roser Tutusaus, Melina Pereyra, Jordi Casanovas, David Climent i Pablo Molinero.

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als cuatre espectacles que tu tries per 48€. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES
Av. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant
Telèfon:+34 965 938 333 – teatrearniches@ivc.gva.es
Dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h.
Dijous de 17.30 h a 20.00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA CASA MEDITERRÁNEO.
Plaça de l’Arquitecte Miguel López, 03008, Alacant.
Del 20 al 30 de juliol, dues hores abans de cada representació

2 Joan Català- PELAT- Angels Melange
3- Joan Catala- Pelat-Angels Melange