CIRCUS RONALDO presenta SONO IO?

Dimecres,, 26 de juliol

22:00

Circ / Teatre gestual

85′

L’Espectacle

SONO IO? és un intent d’un pare i un fill de trobar-se (una altra vegada). Units per una passió compartida per la música i els trucs, construeixen un pont entre les seues similituds i diferències. El pare sembla atrinxerat en el seu passat, buscant desesperadament un sentiment d’èxtasi antic, però esvaït, que només va ser capaç de crear amb una audiència. Un públic que fa molt temps que està absent. El fill busca reconciliar els seus dos mons molt estimats: l’antic circ creat pel seu pare i el futur, entre l’antiga glòria i les noves oportunitats. Danny i Pepijn Ronaldo, a més de pare i fill, són representants d’una saga que enfonsa les seues arrels en el món del circ des del segle XIX i que ha fet realitat set generacions d’artistes.

Circus Ronaldo ha recorregut els més prestigiosos teatres i festivals de circ i arts. Des de Reykjavik a Lisboa, a Europa, a Austràlia i Nova Zelanda. Basat en antigues tradicions d’interpretació, creen una forma innovadora de circ, que està indissolublement lligat a les arrels del passat, a les caravanes i les carpes. Inspirats en la commedia dell’arte, creen un món de realisme màgic en què ens fan dubtar sobre allò que és real i allò que no ho és. Una evidència d’emoció i tradició, un espill on es reflecteix la nostra fràgil identitat. Una experiència única.

Espectacle produït per Théatre Firmin Gémier / La Piscine – Pôle national des arts du cirque (Châtenay-Malabry), Theatre op de Markt – Dommelhof (Pelt), Miramiro (Gant)

Amb el suport de Cultuurhuis de Warande (Turnhout), GC ’t Blikveld Bonheiden i la Comunitat Flamenc.

Fitxa Artística

Director: Frank van Laecke (direcció final)
Dramatúrgia i interpretació: Danny i Pepijn Ronaldo
Tècnica: Flor Huybens, Dominique Pollet
Música: David van Keer, Birger Embrechts, Seppe Verbist, Tchaikovsky

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als cuatre espectacles que tu tries per 48€. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES
Av. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant
Telèfon:+34 965 938 333 – teatrearniches@ivc.gva.es
Dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h.
Dijous de 17.30 h a 20.00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA CASA MEDITERRÁNEO.
Plaça de l’Arquitecte Miguel López, 03008, Alacant.
Del 20 al 30 de juliol, dues hores abans de cada representació

01---sono-io

Fotógrafo: Frauke Verreyde

03---sono-io

Fotógrafo: Frauke Verreyde

02---sono-io

Fotógrafo: Frauke Verreyde

04---sono-io

Fotógrafo: Frauke Verreyde