CÍA UPARTE & NACHO VILAR PRODUCCIONES presenta DESproVISTO

CÍA UPARTE & NACHO VILAR PRODUCCIONES presenta DESproVISTO

Dijous, 27 de juliol

20:00

Circ

50′

L’Espectacle

UpArte és una companyia de circ contemporani formada a Múrcia a finals de 2012. En la seua trajectòria han desenvolupat la creació dels espectacles: Todo encaja (2015) i Áureo (2018), així com diversos números de gala. Els seus espectacles han girat per gran part del territori espanyol i l’estranger (França, Itàlia, Anglaterra, Marroc). Després de més de 250 representacions, UpArte arriba a FRESCA! amb ganes de mostrar al públic alacantí la marca que els caracteritza, basada en una depurada tècnica acrobàtica d’alt nivell que fa dels seus espectacles un fet escènic únic, cridaner i visual, que aconsegueix connectar amb l’espectador de forma natural, però al mateix temps, aconsegueix deixar sense alé.

Desproveïts de tot llevat de nosaltres mateixos, l’eterna recerca per deslliurar-nos de les aparences, els prejudicis i els rols, movent-nos nus i vulnerables al món, on sempre trobarem l’altre en moments de dubte o perill.  DESproVISTO és una aposta per la plasticitat, el flexible i el canvi, que fa adonar-nos que no tot té per què ser sempre de la mateixa manera.

Fitxa Artística

Intérpretes: Gisela Segatti, Guimelh Martín, Paco Caravaca, Sofía Acosta, Daniel Luengo y Alma Montero.
Diseño gráfico: Andrés Guerrero, Emmanuel Vizcaíno
Vestuario:
Rocío Pérez
Técnica acrobática: Vitaly Motuzka
Dirección: Pau Portabella

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als cuatre espectacles que tu tries per 48€. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES
Av. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant
Telèfon:+34 965 938 333 – teatrearniches@ivc.gva.es
Dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h.
Dijous de 17.30 h a 20.00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA CASA MEDITERRÁNEO.
Plaça de l’Arquitecte Miguel López, 03008, Alacant.
Del 20 al 30 de juliol, dues hores abans de cada representació

01---desprovisto
03---desprovisto
05---desprovisto
02---desprovisto
04---desprovisto