MAL PELO presenta HIGHLANDS

Diumenge, 30 de juliol

22:00

Dansa / Música / Ópera.

90′

L’Espectacle

Directament des de la edició d’enguany del prestigiós Festival d’Avinyó, arriba a FRESCA! la Companyia de dansa Mal Pelo, codirigida artísticament per Pep Ramis i María Muñoz, i guardonada amb la Medalla d’Or de la Acadèmia de les Arts Escèniques d’Espanya en 2022.

Amb més de 30 espectacles fins el moment, i després de més d’una dècada explorant la música de Johann Sebastian Bach, Mal Pelo ens presenta HIGHLANDS, l’última peça que tanca la tetralogia del Bach Project. Una eclosió del treball gestat i madurat en els espectacles anteriors (Bach, On Goldberg Variations/Variations i Inventions), en què s’ha analitzat i aprofundit en l’escolta i la visualització de les estructures, harmonies, veus i desenvolupament de la música de J.S. Bach. Un estudi que, al llarg de molts anys i moltes hores de recerca, ha qüestionat el diàleg entre la dansa i la música barroca del contrapunt.

HIGHLANDS és un treball sobre la recerca de l’espiritualitat, però també d’allò mundà, sobre les preguntes sense resposta, sobre la paradoxa entre el temps efímer de l’humà enfront del temps expandit de la Història. Un viatge sonor i visual en el qual l’espectador sent la força del grup en l’espai, la presència de l’individu, i en què la barreja de diferents disciplines convoca un cos plural, disposat a ser habitat i travessat. Una proposta per a 16 intèrprets: 8 ballarins, 4 cantants i 4 músics de corda. Si t’agrada la música clàssica, l’òpera, la dansa, el cine i la poesia, aquest és el teu espectacle.

Fitxa Artística

Direcció: María Muñoz i Pep Ramis
Creació i Dansa: Federica Porello, Zoltàn Vakulya, Leo Castro, Miquel Fiol, Enric Fàbregas, Ona Fuster, María Muñoz, Pep Ramis.
Direcció Musical: Joel Bardolet i Quiteria Muñoz
Quartet de corda: Joel Bardolet/violí, Jaume Guri/ violí, Masha Titova/viola, Daniel Claret/cello.
Quartet de veus: Quiteria Muñoz/soprano, David Sagastume/contratenor, Mario Coberán/tenor, Giorgio Celenza/baix.
Música: J.S. Bach, Henry Purcell, György Kurtág. Ärvo Part, Benjamin Britten i Georg Friedrich Händel.
Textos: John Berger, Erri de Luca, Nick Cave
Il·luminació: August Viladomat i Irene Ferrer
Espai sonor: Fanny Thollot
Espai escènic: Kike Blanco
Vestuari: CarmePuigdevalliPlantés

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als cuatre espectacles que tu tries per 48€. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES
Av. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant
Telèfon:+34 965 938 333 – teatrearniches@ivc.gva.es
Dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h.
Dijous de 17.30 h a 20.00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA CASA MEDITERRÁNEO.
Plaça de l’Arquitecte Miguel López, 03008, Alacant.
Del 20 al 30 de juliol, dues hores abans de cada representació

01---highlands
03---highlands
05---highlands
02---highlands
04---highlands