RAFAELA CARRASCO presenta NOCTURNA, ARQUITECTURA DEL INSOMNIO

RAFAELA CARRASCO presenta NOCTURNA, ARQUITECTURA DEL INSOMNIO

Dissabte, 22 de juliol

22:00

Música / Flamenc / Veu en Directe

60′

L’Espectacle

Un piano. Una veu. Cossos en moviment. Un viatge insomne de l’ocàs a l’alba per a evocar els misteris del sentiment, la consciència i la memòria.

A través de les paraules i els cossos, Nocturna planteja una exploració al voltant de la dansa, la musica i la poètica sobre els grans motius i contradiccions que genera la nit vista des de la lucidesa i l’al·lucinació de qui vetla, de qui viu l’insomni: l’ensomni contra el malson, el subconscient contra el pensament, la festa contra la calma… Sense oblidar-nos de la nit com a experiència mística, com a camí visionari, i el seu contrari: la nit com a joc, com a ritual lúdic de confusió d’identitats. La nit canvia, transforma, confon, es mou: és moviment pur. Hui seguim els seus passos. Hui ballem fins a començar el dia.

Després de l’èxit internacional de Nacida sombra (2017) i Ariadna. Al hilo del mito (2020), la coreògrafa i directora Rafaela Carrasco i el dramaturg i poeta Álvaro Tato continuen el seu procés de creativitat compartida en aquesta nova proposta al costat d’un equip excepcional que porta la música i el ball flamenc a un nou territori d’exploració i recerca.

NOCTURNA, ARQUITECTURA DEL INSOMNIO ha rebut aquest any el Premi Crítica al Millor Espectacle de Dansa al XXVII Festival Flamenc de Jerez de la Frontera, i ha sigut nominada a Millor Coreografia als XXVI Premis MAX de les Arts Escèniques 2023.

Fitxa Artística

Direcció i coreografia: Rafaela Carrasco
Dramatúrgia i lletres: Álvaro Tato
Ball: Carmen Angulo, Carmen Coy, Alejandra Gudí, María Carrasco, Julia Gimeno, Cristina Soler, Blanca Lorente, Magdalena Mannion, Rafaela Carrasco
Direcció musical i composició: Pablo Martín Jones i Pablo Suárez
Versions peces clàssiques: Marta Estal
Espai sonor: Pablo Marín Jones
Disseny d’il·luminació i escenografia: Gloria Montesinos
Disseny d’espai sonor de directe: Ángel Olalla
Maquinària: Miguel Ángel Guisado

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als cuatre espectacles que tu tries per 48€. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES
Av. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant
Telèfon:+34 965 938 333 – teatrearniches@ivc.gva.es
Dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h.
Dijous de 17.30 h a 20.00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA CASA MEDITERRÁNEO.
Plaça de l’Arquitecte Miguel López, 03008, Alacant.
Del 20 al 30 de juliol, dues hores abans de cada representació

01---nocturna
03---nocturna
05---nocturna
07---nocturna
02---nocturna
04---nocturna
06--nocturna