CIA. MIDNIGHT presenta US

Diumenge, 23 de julio

20:00

Circ / Teatre gestual

40′

L’Espectacle

La companyia Midnight va ser creada en 2015 pels artistes Simone Scaini i Joris Verbeeren, acròbates i malabaristes autodidactes. Buscant crear una forma entre el circ tradicional i el contemporani, usen influències de malabars, slapstick, cuina japonesa, Flairtending i màgia. Allunyant-se del clàssic llançador de ganivets i el seu ajudant, però mantenint el perill i l’emoció que totes estimem en el circ clàssic. Per a aquesta creació s’han submergit en l’univers del llançament de ganivets, investigant aquesta tècnica de circ tradicional durant 3 anys.

US retrata un quadre de dos “Homo sapiens Idioticus” únics. Dos còmplices que, junts, han trobat tot el que es pot fer amb un ganivet. Sobre ells es troba el tercer actor de l’espectacle: l’estructura, de la qual pengen uns 100 objectes que poden caure en qualsevol moment, controlats per ordinador.

L’espectacle combina habilitat i tecnologia amb la comèdia. Una mescla malsana de llançament de ganivets, un ordinador rebel i un munt de dolentes idees… Impossible fer res que no siga divertit.

Fitxa Artística

De i amb: Joris Verbeeren i Simone Scaini
Suport tècnic: Felix Rep i Emmanuele Marangon
Mirada Externa: Wennie Deruyck, Sander Decuyper, Maxime Dautremont i Hanne Vandersteene

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als cuatre espectacles que tu tries per 48€. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES
Av. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant
Telèfon:+34 965 938 333 – teatrearniches@ivc.gva.es
Dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h.
Dijous de 17.30 h a 20.00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA CASA MEDITERRÁNEO.
Plaça de l’Arquitecte Miguel López, 03008, Alacant.
Del 20 al 30 de juliol, dues hores abans de cada representació

02---us
04---us
03---us