CIA. CRIS-IS presenta HOME

Divendres, 21 de juliol

20:00

Circ / Teatre gestual

40′

L’Espectacle

L’acròbata i clown Cristina Solé Freixa treballa en el món de les arts escèniques des de 1998. Durant aquests més de 20 anys ha recorregut el món amb grans produccions com: Circus Klezmer, Rodò, o Circo Ronaldo. També és cofundadora de les companyies Circo Imperfecto i Los2play (Come Back i Starfatal). Cristina ha treballat com a intèrpret amb la companyia Circo Imperfecto, Los Excéntricos i La Industrial Teatrera. Actualment també col·labora amb la Cia Ponte en pie i Cia Leandre Clown. En 2017 funda Cris-is, la seua pròpia companyia, i després del seu primer solo de carrer amb Wet Floor (2017), ara estrena HOME, dirigit per Leandre Ribera.

En una casa miserable, una parella viu la seua penosa rutina. HOME és un drama al servei de la comèdia que provoca rialles de les bones, de les sonores, de les que curen. Un espectacle de clown trepidant, emocionant, hilarant i tendre, pensat per a tots els públics.

Fitxa Artística

Intérpretes: Cristina Solé i Juan Pablo Luján
Dirección: Leandre Ribera
Escenografía: Nacho Ullua i Cristian Cumplido
Vestuario: Cia. Cris-is

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als cuatre espectacles que tu tries per 48€. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES
Av. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant
Telèfon:+34 965 938 333 – teatrearniches@ivc.gva.es
Dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h.
Dijous de 17.30 h a 20.00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA CASA MEDITERRÁNEO.
Plaça de l’Arquitecte Miguel López, 03008, Alacant.
Del 20 al 30 de juliol, dues hores abans de cada representació

01---home
02---home