GALACTIK ENSEMBLE presenta OPTRAKEN

Dijous, 20 de juliol

22:00

Circ / Teatre gestual

60′

L’Espectacle

Per primera vegada a Espanya.

En aquesta peça, cinc fantàstics acròbates s’enfronten a un entorn hostil. El sòl inestable desapareix sota els peus, les parets trontollen, els sostres s’afonen, els perills aguaiten pertot arreu. Oblideu-vos de les elegants malles amb volants i lluentons: aquesta obra de teatre acrobàtic meravellosament original és una batalla en què cada moviment és important per a la supervivència. És espectacular, impressionant, impredictible i enormement divertida.

Mathieu Bleton, Mosi Espinoza, Jonas Julliand, Karim Messaoudi i Cyril Pernot són els cinc membres fundadors de Galactik Ensemble. La seua pràctica comuna del circ, i més particularment de les acrobàcies, els va permetre reunir-se al si de l’Escola Nacional d’Arts Circenses de Rosny-sous-Bois. Des de llavors han enriquit les seues carreres amb diferents experiències, intèrprets o autors. El grup desenvolupa acrobàcies situacionals, la relació precisa entre un entorn abrupte i la capacitat de l’ésser humà per a adaptar-s’hi. El seu enfocament consisteix a posar en joc tant l’individu com el grup davant d’una situació de risc. Primer experimenten aquell breu moment en què perdem el control, des d’esquivar i caure fins a restablir l’equilibri. Aquest compromís, que requereix una inversió completa, en què falten suports, i el cos s’adapta i es distorsiona per a mantindre la seua integritat, permet l’aparició de moviments singulars. Sorgeixen en i des del desequilibri, i creen així una teatralitat que volen qüestionar, intensificar i posar en escena. Galactik Ensemble desitja mostrar les acrobàcies ja no com una forma elegant de desafiar la gravetat, sinó com una capacitat per a posar a prova la imprevisibilitat.

¿Com aquests cinc individus coberts d’algeps aconsegueixen mantindre la seua elegància i desimboltura enmig d’aquest embolic en dificultats? Ací és on resideix tot el seu encant!

Fitxa Artística

Intèrprets: Mathieu Bleton, Mosi Espinoza, Jonas Julliand, Karim Messaoudi i Cyril Pernot
Direcció Tècnica: Victor Fernandes
Tècnic Escènic: Charles Rousseau
Construcció i creació de maquinaria: Franck Breuil
Disseny d’il·luminació: Adèle Grépinet
Disseny de so i música: Denis Mariotte
Ull Extern: Matthieu Gary i Marie Fonte
Direcció de so: Eric Sterenfeld
Direcció d’il·luminació: Romain Caramalli

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches. A més a més, enguany hem preparat l’abonament REFRESC amb el qual tindràs accés als cuatre espectacles que tu tries per 48€. Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES
Av. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant
Telèfon:+34 965 938 333 – teatrearniches@ivc.gva.es
Dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h.
Dijous de 17.30 h a 20.00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA CASA MEDITERRÁNEO.
Plaça de l’Arquitecte Miguel López, 03008, Alacant.
Del 20 al 30 de juliol, dues hores abans de cada representació

GALACTIK-ENSEMBLE-1
GALACTIK-ENSEMBLE-3
GALACTIK-ENSEMBLE-2
GALACTIK-ENSEMBLE-4